placering av säkerhetskameror

1

Jag installerade 2 utomhus säkerhetskameror. Men nu när jag tittar på dem undrar jag om jag ska flytta dem under högre upp till där taket möter väggen för att skydda dem från elementen.

Jag har bifogat bilder. Tack för hjälpen.

    
uppsättning Quang Vo 20.07.2017 06:05

3 svar

3

Om de här kamerorna är klassade utomhus, skulle jag inte oroa mig för att skydda dem från elementen. Jag skulle istället fokusera på att fånga en lämplig bild. Placera dem där du känner att de kommer att få den bild du behöver.

Om de här kamerorna inte är utmärkta utomhus rekommenderar jag att du får en utomhuskvalificerad kamera. De flesta människor är snabba att köpa en DIY-kamera kit, men enligt min erfarenhet är de flesta av dessa system sopor. Om du vill kunna göra någonting ansikte, måste du få en mycket hög upplösningskamera. De flesta av de människor jag känner har 720p kameror som är bra för att se att det händer något, men inte bra för att plocka ut fina detaljer som nummerplåtnummer. 1080p är i allmänhet en bra insats men för min ytterdörr använder jag en 1440p kamera. När jag kontrollerar det på distans kan jag bokstavligen se myrorna på marken framför mitt hus. Jag får också mycket tydliga bilder av advokaterna och andra som kommer till min dörr. Om du vill ha några rekommendationer, vänligen meddela mig det.

    
svaret ges 21.07.2017 01:13
2

Se ut som kamerorna är utmärkta och det är okej i den här höjden så länge du eller någon inte enkelt kan ta tag i det här och dra av det. Installera säkerhetskameror upp lite hjälper till att minska påverkan och riskerna från element och potentiella grip och ta. Det är tydligt en kulaformad kamera, som rör sig lite högre, kommer inte att minska sina övervakningsområden avsevärt. Mitt förslag är att placera det utom räckhåll och se till att kamerorna täcker de områden som du ursprungligen avser att täcka.

    
svaret ges 03.08.2017 11:26
1

Allt beror på kameran själv. Om den är markerad som en utomhuskamera, kan de i de flesta fall kunna utsättas direkt. Ju mer täckning som kan ges, desto längre kan de teoretiskt hållas - men det här är i grunden detsamma som att säga att om du lämnar den i lådan, kommer det aldrig att gå illa.

De är bra där de är om de är "utomhuskameror".

    
svaret ges 20.07.2017 20:16