Can Jag hittar bättre flygalternativ än de på sökmotorerna?

4

Jag vill resa från Rom till Baltimore i slutet av april.

Genom att använda några populära flygsökmotorer har jag funnit några möjligheter med 1-2 anslutningar. Men jag har intrycket att det kunde finnas bättre alternativ på nätet (som direktflyg till några andra amerikanska städer och sedan anslutning till Baltimore).

Generellt sett är det värt att ta tid att leta efter olika flygningar manuellt (kvalitet / kostnad / tid)? Eller de sökmotorerna ger verkligen de enda möjliga möjligheterna?

    
uppsättning KingBOB 07.03.2016 20:08

2 svar

7

Tja, dessa sökmotorer ger dig färdplanerna (och om du har försökt många webbplatser chanser har du hittat de bästa anslutningarna redan).

Men eftersom du nämner en kombination av direktflyg + kan jorden resa vara fördelaktig. En bra webbplats för att kontrollera dina alternativ är Rome2Rio . Här är deras resultat för en sökning från Rom till Baltimore . Det ger dig en kostnads- och tidsberäkning för alternativa alternativ, men notera att resultaten inte är datumspecifika, det vill säga för var och en av dem måste du manuellt söka anslutningen för dina resdatum.

I detta fall flyger ett alternativ till anslutande flyg till Baltimore till Washington Dulles flygplats och tar ett tåg. Den tid som sparas jämfört med de kortaste anslutningsflygningarna är i protokollet så jag antar att din fördel skulle vara vad gäller pris, om så är fallet. Observera också att du skulle köpa två olika biljetter (flyg + tåg) så att din anslutning kanske inte garanteras (och du måste ta bagage), medan du är ansluten på en enda biljett vid förseningen är flygbolaget ansvarigt för slutligen får dig till Baltimore.

    
svaret ges 07.03.2016 20:14
5

Det finns flygbolag vars flyg inte finns i sökmotorerna. Jag hittade ett antal av dem när de planerade resor i Stillahavsområdet. Eftersom du har startat och slutat flygplatser i åtanke, kommer flygplatsens hemsida att berätta för vilka flygbolag som flyger från den. Du kan sedan kolla deras webbplatser för att se om du kan hitta flygningar som inte finns i de stora sökmotorerna.

Enligt min erfarenhet, om du kan hitta acceptabla flygningar mellan A och B, finns det inte andra, bättre, billigare, mindre stoppflyg mellan A och B som döljer där ute med andra flygbolag. Du kommer ut ur de stora tjänsterna och på det lilla flygbolagets hemsida i de fall där det lilla flygbolaget är den enda som flyger den vägen och de inte vill vara i tjänsterna (jag tror att det kostar dem pengar. ) Så om du behöver flyga från Tahiti till Hiva Oa behöver du Air Tahiti-webbplatsen. Flyger från en amerikansk stad till en stor europeisk stad, inte så mycket.

    
svaret ges 08.03.2016 13:32