Fixing metallfäste som är lös på garage

1

Metallsidan på mitt garage (byggd 2012) kommer ut och lämnar exponerat trä.

Det enda som höll ner metallen var den caulk som kom ganska lätt inom några år.

Jag tror inte att återkalning som skulle vara tillräckligt eftersom det inte kommer att hålla så jag tänkte köpa skruvar som dessa för att hålla sidospåren på plats och sedan återmontering. Tankar?

Tack för hjälpen!

EDIT4:eoktober:Jagbörjadestädauppdetförattåterkallaochhittadethäriövrehögrahörnet:

Härärdentroligaorsaken(denhärvynärovanförhögrahögrahörnet):

Så jag har ytterligare två frågor:

1) Vad ska jag göra om råtna trä / svamp?

2) Vad ska jag göra för att åtgärda problemkällan? Det verkar som om jag enkelt kan krossa sprickorna.

    
uppsättning Che 21.08.2015 22:07

2 svar

2

ja. skruva tillbaka den på plats. Använd truss-head typskruvar som är märkta för utomhusbruk. Truss skruvar har ett runt mycket platt huvud. Borra pilothål för att fästa till ramen nedanför. Starta din reparation i mitten av den lossade panelen; arbetar utåt i varje riktning. Detta minskar chansen att panelen blir förvrängd. Applicera 100% silikon längs undersidan av panelen för att förbättra vidhäftning och vattentätning. Jag skulle använda så få skruvar som möjligt för att inte vrida eller rynka metallplattformen. Om du använder uretan caulking det kommer inte bara att stoppa vattentäthet det kommer att häfta mot metallen och inramning som en konstruktion lim skulle. 2 för 1 som det var.

    
svaret ges 22.08.2015 00:36
0

Det nyaste fotot visar vattenloggad inramning med mögeltillväxt. Om den är lokaliserad till området på bilden och träfibrerna är intakta bör det vara tillräckligt att skrapa av formen och låt den torka. Och det andra fotot som visar skäret som blinkar ovanför det våta ramelementet bör vara caulked med en silikonbindning när den är torr.

    
svaret ges 05.10.2015 00:06