Confusion över AirBNB för ryska turistvisum

6

Jag ansökte om ryska turistvisum för att besöka St. Petersburg i 4 nätter på ett konsulat i Indien efter att ha gjort någon undersökning om att Airbnb är acceptabelt för boende bevis. Jag fick inbjudan från en agentur i Sankt Petersburg (Goingsus) och de lade till Airbnb-detaljer i min inbjudan.

Inbjudan har boendekolumn som säger "lägenhet att hyra" tillsammans med värdadress och telefonnummer. Jag skickade in min Airbnb-betalningsbekräftelse tillsammans med vilken samma adress också.

Men i dag var kvinnan på visumcentret skeptisk att säga att detta inte är ett hotell som jag sa att det är en lägenhet. Min värd gav mig adressen till lägenheten men kvinnan där höll fast vid lägenheten behöver ha ett namn och hon är osäker på om konsulatet skulle godkänna det. Hon sa också att jag och min värd kan bli uppmanade till förtydligande. Hon tog dock mitt pass och bad mig att samla det nästa vecka.

Har jag gjort något fel här? Vad ska jag förtydliga om de kallar mig och frågar mig om mitt boende? Och hur sannolikt är mitt visum godkänt eller nekat?

    
uppsättning trollster 22.03.2018 09:29

1 svar

4

1 UPDATE:

Jag fick mitt visum från Chennai konsulat i Indien idag. De kallade inte heller min värd eller jag under dessa 3 dagar. Så innebär det att konsulat accepterar AirBNB om det lämnas in bevis.

2: a UPDATE:

Kom precis tillbaka från Ryssland. Jag blev ombedd att visa bevis på boende vid gränskontrollen när jag kom in i Ryska federationen. Han såg det och stämplade mig in. Inga ytterligare frågor ställda.

    
svaret ges 26.03.2018 14:50