Finding klostrar och kloster att stanna i när du reser?

9

Jag lyssnar på en Rick Steves podcast där de pratar om att bo i kloster och kloster, särskilt i Europa, men vad jag undrar är - finns det ett hemsida / sökverktyg för att hitta dessa boendekällor?

    
uppsättning Mark Mayo 06.02.2015 01:29

2 svar

5

Jag borde bara fortsatte att lyssna - intervjuaren (Trish Clark) fortsatte att prata om webbplatsen som hon började:

God natt och gud välsigne

Vilket räknar sig som "En ovärderlig guide för resenärer som vill avvika från den vältränta turistvägen.", med tillhörande bok: "God natt och Gud välsigne: En guide till kloster och klosterboende i Europa".

    
svaret ges 06.02.2015 01:31
2

Denna lista är inte färdig, eftersom jag vet att det finns fler religiösa platser du kan bo över natten, men det är en början:

länk
länk
länk

Jag har bott i flera benediktinska kloster tidigare, en av grupperna hade skrivit ett av klostren i landet vi ville gå och frågade om platser nära vår väg. I ett fall stannade vi i klostrets gårdhögtak, låg på hö på grund av årstiden, en annan gång stannade jag i vandrarhemmet till samma kloster, utan säsong som bara gäst. Båda tiderna stannade vi utanför själva klostret.
Mest troligt hittar du dem på internet dessa dagar.

Många kloster välkomnar människor som vill komma för några dagar av tyst och kontemplation men uppskattar inte turister som bara kommer för att vistas är billigt.

En mycket populär i det avseendet är Taizé där du kanske är en av 3000 gäster på en genomsnittlig sommarvecka .

    
svaret ges 26.07.2015 16:07