Kebab matlagningsregler

2

Vad gäller regler om att laga lamm och kycklingdoner kebab? Hur många gånger kan spytten läggas i kylskåpet och sedan kokas igen nästa dag? Jag har varit i en kebabbutik där kocken sätter en stor lamm vertikal doner spytt framför grillen, helt frusen. Han berättade för mig att det skulle ta ca 20 minuter tills det var klart. Jag frågade hur många gånger han lägger tillbaka den i kylskåpet. Han svarade: "Till dess att allt är borta."

    
uppsättning Tom 02.11.2014 20:20

2 svar

0

Om något kött är uppvärmt korrekt är det bra att äta. Jag skulle dock mindre troligt att lita på en tyst butik dock. När de upptagna vänder sig över 2-3 lammdonare en dag min. Jag köper aldrig från en chippy som har en token spit.

    
svaret ges 10.10.2018 14:42
-1

Om du verkligen vill vara teknisk, ska ditt lamm, kyckling eller någon typ av kött på en spett eller spett, vertikal eller horisontell, kokas och serveras färskt. Vid den tidpunkten är det trevligt och saftigt. Ju mer du spelar med köttet, vilket betyder att du ska sitta ute, antingen värmas eller inte, i timmar, sedan sätta tillbaka den i kylskåpet, är inte bra för människors hälsa, vårdavdelningen har problem med det, människor blir sjukt, och även om det är en övning med matleverantörer är köttet tufft och serveras doctored med såser, salsor eller förband för att dölja den sämre kvaliteten och smaken av köttet, som nu är gammalt och inte friskt. Tänk på det så här. Hur länge låter du köttet vara ute efter att du äter det, lägg det i kylskåpet, ta det ut, laga det eller värma det och låt oss säga, gör det i 5 eller 7 dagar? Inte alltför tilltalande. Ät färskt och kvarstår nästa dag, skräp dagen efter.

    
svaret ges 07.02.2015 06:27