Var hittade Voldemort Nagini?

31

Från minnet ser Voldemorts dalsdjur inte ut i Harry Potter-serien till bok 4, Goblet of Fire . När Nagini attackerar Mr. Weasley, gör ingen egentligen sambandet mellan en jätteslang och Voldemort. Detta innebär att Voldemort inte hade Nagini när han var kraftfull första gången. Jag har också fått höra att det bara fanns 6 Horcruxes samtidigt, vilket innebär att Nagini inte gjordes en Horcrux tills dagboken förstördes i Secret of Secrets . Voldemort får Nagini i Albanien medan han gömmer sig? Om så är fallet, varifrån? Jätte ormar är inte exakt inhemska i landet. Var kom Nagini från?

    
uppsättning Gabe Willard 09.04.2012 06:29

2 svar

13

Innan Voldemorts andra exil hade han inget behov av en orm att göra sin budgivning. Han var kraftfull nog och hade tillräckligt med Death Eaters.

Efter att ha blivit mer än en omslag i slutet av det första trollkriget hade han inte längre styrkan för de flesta magiker och flydde till Albanien 1 . Även i Albanien hade han ormar för att hålla sig mobila 2 . Det här är första gången vi hör om honom att interagera med vilda djur i hans "förändrade tillstånd".

Det var här han träffade Quirrel och de gjorde en glad jakten tillbaka till Storbritannien. Men hans planer misslyckades i den första boken, och han återvände sedan till Albanien 2 där han stannade efter 1992 fram till omkring 1994 (andra exil).

Min gissning bygger på detta faktum att han träffade Nagini i Albanien, antingen i den första eller andra exilen, men inte heller kunde horcruxera henne i den första exilen, ta henne med honom eller helt enkelt inte träffat henne. Det finns inga svåra bevis men från vad jag minns, båda gånger går han direkt till Albanien vilket innebär att det inte finns någon annanstans att han kunde ha hittat ormen.

1. Harry Potter och Philosopher Stone

2. Harry Potter och Fire of Fire

    
svaret ges 14.04.2012 10:59
1

Min teori:

Det är även möjligt för Nagini att ha sitt ursprung i barnhemmet. Han nämner att kunna prata med ormar när Dumbledore berättar Tom Riddle han är en trollkarl. Eftersom Voldemort har en stark känsla av samband med sitt arv verkar det troligt att den Nagini en gång var en orm som han brukade prata med. Den genomsnittliga livslängden för en orm är 10 år, och Tom Riddle spenderade hela tiden somrar på hans gamla barnhem. Efter att ha läst tillräckligt med magi och passerat vuxenåldern för trollkarlar under vintersäsongen (31 december), kunde han lätt slappna ormen in i den massiva ormen vi ser idag. Det passar hans psykologiska profil, och förklarar egentligen bara den djupa "kärlek" han hade för Nagini. Den enda barndomsvännen till Tom Riddle.

Men mer gissning jag har är att Nagini existerade före Voledmorts första fall. Albus Dumbledore citerar i en av de senare böckerna som Volemort tillbringade sitt "andra liv" som letade efter vapnet för att förstöra Dumbledore och till planen. Denna sista bit av information är för det mesta bildad på grundval av Voldemort som spenderar de första 4 böckerna som ständigt försöker återvända till livet, sedan den 5: e infiltrera ministeriet, den 6: e som tar ner Dumbledore och säkrar sin regel och 7: e letar efter det ultimata vapnet . Voldemort är inte särskilt flytande i sina planer, eftersom det verkar vara exakt samma plan som han haft tidigare. Nagini skulle ha varit den perfekta mördaren, som när hon bar Bathilda Bagshots ben.

    
svaret ges 08.04.2013 11:17