Size 26 curvy girl. Flyger över landet med Delta. Ska jag passa in i sätet?

3

Jag är en storlek 26 kvinna. Jag planerar att flyga över landet med Delta. Kommer jag få problem med att passa in i sätet? Vad kan jag göra för att göra flygningen mest bekväma för mig? Flygningen är fullbokad och har inga extra platser att köpa.

    
uppsättning Snowfilledksy 15.10.2016 17:50

2 svar

8

Min mamma var en storlek 26 och reste internationellt med ett antal flygbolag, inklusive Delta.

Sittplatsen var helt bra i ett ekonomiskt säte. Hon var dock tvungen att be om en säkerhetsbälteförlängning (alla flygplan bär dessa, fråga bara en flygvärdinna)

Ett användbart knep att veta är att på många plan också vissa yttre sittarmar kommer att höjas, det finns en "dold" knapp som kabinbesättningen kommer att visa dig.

Hon undvikde också nödutgångssäten, eftersom de hade brickbordet i armen, vilket inte skulle komma bekvämt ut eller sitta platt.

    
svaret ges 18.10.2016 01:34
4

Jag är inte säker på hur växelkursen från kvinnors storlek till män är, men i min tyngsta situation var jag runt en 60 "midja. Jag slutade med att låna" demonstrationsbältet "-delen, använda den som en förlängning till säkerhetsbältet, men lyckades passa i ett standardställe.

Tänk på att det inte var det bekvämaste flyget, men jag var bara glad att komma till var jag gick. Även om jag inte är säker på om någon utanför första klass på en Emirates Airbus A380 verkligen har ett bekvämt flyg längre. Som sagt ovan, prata med besättningen, de hjälper dig ut.

    
svaret ges 18.10.2016 06:13