stålpinnar med tallskolor - hur man fixar?

1

Jag har lite inställning att jag inte tänkte på det! rush jobb.

Jag har fyra galvaniserade poler med fyra tallarhylsor (900x220x20) som sitter på grindöppnets rörklämmor. Polerna går genom veden på hörnet efter att jag har klippt hålen. Röret är 33.7mm, jag skär hålen 35mm och tänker på att vinkla rummet skulle hjälpa. Det har inte.

de bara vilar på toppen och som du kan gissa hela saken är instabil och joggles runt.

Utan att få lite mer rör och fixa toppen till väggen (jag hyr, ej tillåtet) hur kan jag göra strukturen säkrare.

    
uppsättning Brobina 26.01.2016 19:50

2 svar

3

Ditt problem är att ingenting innehåller de 4 inläggen på plats. Fixen är att fästa hyllorna i stolparna så tätt som möjligt - de kan inte bara sätta på inläggen. Vad du egentligen har gjort är att försöka skapa en stor version av dessa vanliga stålhylsor:

Om du någonsin har satt ihop, kommer styrkan och stabiliteten från kilankarna på varje hörn som håller hyllorna tätt på plats.

Din enhetens stabilitet är proportionell mot hur hårt du kan fästa varje hylla i varje hörn. Vilken löshet som helst kommer att märkas i wobble.

Jag känner inte till de parentes du säger att du använder, men du kan eventuellt smälta hyllorna mellan två parenteser (en på toppen, en på botten, men de måste göra en mycket tätt smörgås). Eller om det är som en fläns i röret kan hylla säkert skruvas fast i konsolerna. Poängen är att du måste ha en tät och säker anslutning på varje hörn av varje hylla.

    
svaret ges 26.01.2016 20:23
2

Som @ JPhi1618 har sagt, försök lägga till en andra klämma på toppen av hyllorna. Innan jag försökte skulle jag försöka bulta hyllorna till det mindre gångjärnspinnen. För visuellt utseende skull skulle jag prova antingen en vagn bult eller en platt huvudskruv som är motsatt nedsänkt.

    
svaret ges 26.01.2016 23:54