How att undvika extra TSA-kontroll vid flygning med sekundärt ID

2

Flyger inom USA.

Min fiance tog bara ett tillfälligt körkort med henne, vilket anses vara en sekundär form av ID av TSA. På vår första säkerhetskontroll måste hon gå igenom en extra säkerhetsprat och de gick igenom alla sina saker eftersom hon inte hade ett primärt ID. Vi vill verkligen undvika detta på vårt returflyg.

Vi kan inte få några av hennes primära former av ID innan vi återvänder. Finns det något vi kan göra för att undvika detta på returflygningen? Tänk på att gå igenom TSA förhandsgranskning online eller något liknande.

    
uppsättning Dan 19.09.2018 12:38

1 svar

4

Jag tvivlar på att det finns något sätt att undvika det, annat än att få ett bättre ID innan du återvänder. (T.ex. om det permanenta körkortet skickas till ditt hem och det kommer före ditt returflyg, kan du få någon att hämta den och skicka den till dig.)

TSA PreCheck hjälper inte här. För en sak är det inte en helt online-process: efter onlineapplikationen måste du göra ett möte för att gå personligen till ett "registreringscenter", där du måste ... visa identifiering. Du kan hitta här en förklaring av vilken typ av ID du behöver ta med; Naturligtvis finns tillfälliga körkort inte på listan. Och även efter att du har deltagit i ditt möte (för vilket det kan finnas en väntan) kan det ta flera veckor för dem att slutföra behandlingen av ansökan. Om inte din resa är ganska lång, skulle du förmodligen inte bli gjort innan du återvänder.

Även PreCheck kräver fortfarande att du visar ID vid säkerhetskontroll som alla andra. Och min gissning är att de skulle vara ens mer insisterande på att se korrekt ID från en PreCheck-medlem: i deras sinne, eftersom PreCheck-medlemmen "Karen Smith" skulle få en mindre grundlig screening, det gör det så mycket mer avgörande för att verifiera att personen som står framför dem verkligen är Karen Smith och inte någon terroristbedrägeri som försöker smyga in i PreCheck.

(Ja, vi vet alla att det här inte är riktig säkerhet, etc., snälla hoppa över alla uppföljnings kommentarer om "säkerhetsteatern".)

    
svaret ges 19.09.2018 15:35