Hur var den vita Walker medveten om situationen?

5

Efter episod S6E5 av Game of Thrones undrade jag hur det var möjligt att den vita Walker såg Bran?

I varje annat minne som Bran har försökt få folkets uppmärksamhet ser de honom inte, så hur är detta möjligt?

    
uppsättning M12 Bennett 23.05.2016 13:00

5 svar

5

Spoiler: White Walkers (WW) är skapade av magi, deras skapare är Forest of Children. De är gamla invånare i Westeros och de skapade WW för att skydda sig från mänskligheten. Nu, åldrar senare, VR och deras ledare Nattkung, vände sig mot sina skapare (ett klassiskt tema: varelser vänder sig mot sina skapare). WW men med samma magiska ursprung kan se Bran som han är i samverkan med denna magi: med hjälp av Three Eyed Crows-förmågor, vem är en efterkommande av Skogens barn.

    
svaret ges 23.05.2016 14:06
4

Spekulation, men de vita vandrare skapades först genom att bli impaled medan de var bundna till ett Weirwood Tree. Kli var Greenseering med hjälp av ett Weirwood Tree. Som sådan kan det vara att White Walkers är i själva verket knutna till magiska vävträd och kan känna närvaron av deras magi.

    
svaret ges 23.05.2016 15:46
2

Vi kan se att den treögda ragen / galningen kan dela visioner med Bran och att de kan se varandra och interagera i dessa visioner. Från detta vet vi att Greenseers kan dela visioner.

Från vad vi har sett skulle jag säga att Night King är nästan definitivt en Greenseer. Detta skulle förklara hans förmåga att höja de döda som någon form av warging. Jag finner det tvivelaktigt att Skogens Barn helt enkelt skulle välja någon för att bli en White Walker, det är möjligt att offret är en grönare är en förutsättning för stavningen att arbeta. Vi vet att Benjen hade en Dragonglass-dolk krossad i sitt hjärta, precis som Night King men han är helt klart inte en White Walker. Det kan finnas många orsaker till detta men jag skulle säga att det beror på att Benjen inte är en grönare.

Så om vi accepterar det faktum att Night King är en Greenseer så är det uppenbart att han kunde dela en vision med Bran precis som Three Eyes Raven / Crow gör.

    
svaret ges 07.01.2017 22:33
0

Det här är bara spekulation, men det kan vara att Night King / White Walker-you-mention har befogenheter / förmågor hos en grönare. Liksom den treögda raven som också är en gränsöverskådare har han kunnat se Bran i sina gröna sevärdheter och också röra honom. Det är möjligt att Night King är någon som den Treögda Raven eller bättre.

    
svaret ges 23.05.2016 13:52
0

Jag tycker att det är klart att Bran inte i det här fallet reser in i ett förflutet minne som han inte kan verkställa - han reste till ett nuvarande ögonblick och som vita vandrare skapades av skogens barn - kanske deras makt och Brans är alla sammanflätade och de vita vandrare kan komma åt det.

    
svaret ges 23.05.2016 13:36