Hungning av oframställda paneler av färgat glas

0

Jag har två glasmålningar som är bokstavligen bara glas längs kanterna. De är ungefär cirka tre meter med ungefär en fot vardera. Jag tror att de var paneler i en möbel ursprungligen. Jag sköt dem i en garage försäljning för som 10 dollar - så jag kunde inte skicka dem.

Hur som helst - Jag skulle gärna hänga dem i mitt fönstret - i de två mittfacken som inte öppnar.

Min fråga är - hur gör jag det här? Jag är inte en glasmakare så jag ska inte försöka borra hål i glaset. Jag löd inte heller så jag vill inte göra en ram och krokar på det sättet. Jag skulle faktiskt bara luta dem mot fönstret - men de är några inches korta och skulle luta sig på själva fönstren själva. Dessutom har jag två katter så jag behöver dem säkra.

Jag är öppen för nästan allt som inte kräver stora kostnader och / eller konstiga specialverktyg.

    
uppsättning Brenda 21.09.2016 21:04

1 svar

2

Glasbitarna runt kanten är inte helt inkapslade utan en ram. Detta är en riskskada och / eller skada. Jag skulle rekommendera att ta dem till en bildframställning och se om du inte kan få en rimligt billigt metallram skuren till storlek. Självklart skulle du inte behöva en matta :-), men du kanske vill ha några extra pads / shims för att hålla glasmålningsfälten i rattling i ramen.

    
svaret ges 21.09.2016 21:14