scratchbeständig matt svartlackspray för kromkranar

0

Jag skulle vilja spruta färg några krom kranar och andra badrumsdetaljer matt svart. Jag har sett matt svart spis och bbq spray som jag har hört är ganska hård och har matt svart effekten jag vill ha. spisar online nämner att denna spray kan behöva värmebehandlas. Finns det några andra tips eller andra produkter eller tillvägagångssätt som skulle vara bättre?

    
uppsättning Chendy 24.05.2015 12:01

1 svar

1

De två tillvägagångssätt som faktiskt kan fungera (båda ganska dyra) är att ersätta kranarna och armaturerna med fabrikssvarta, eller för att skicka dem du nu har ut för att replikera med en svart nickelprocess.

Färg på krom är ett misslyckande som vanligtvis inte väntar på att hända.

Jag antar att det finns möjlighet till "Plasti-Dip" - en gummiaktig spraybeläggning som vanligtvis används av autoentusiaster för att återfärga och / eller skydda kromdelar - på något omvändbart sätt (det kan avskalas). Att vara gummiliknande det chip inte, och rapporter är att det håller sig ganska bra tills avsiktligt avskalat. Här är en länk (ingen association och jag är inte riktigt en fan av sakerna, trots att jag är medveten om det.)

länk

    
svaret ges 24.05.2015 17:28