Spell / förmåga Sammanfattning Utskrifter för D & D 5: e Ed [stängd]

6

I 4: e utgåvan skrivte WotCs teckenhanterare ut teckenblad med dessa fantastiska stavnings sammanfattande kort. De hade också liknande sammanfattningskort för monster för DM. Jag kollade runt på platsen, men om jag inte missade det så verkar de inte ha något för det 5: e upplagan. Vet någon om det finns bra alternativ? Även om det bara var en PDF-mall, kunde jag fylla i och skriva ut.

    
uppsättning Daniel 25.01.2015 23:53

3 svar

5

Den enda officiella produkten av den här typen är stavningskortskort från Gale Force 9 . Jag har precis fått min (bokstavligen igår), och de verkar ganska bra. Några av de mer komplicerade stavarna har en ofullständig sammanfattning och en hänvisning till PHB, och jag har hört klagomål om dem online.

Allt annat du kanske kan hitta som innehåller den fullständiga texten till stava är förmodligen en olaglig produkt, som jag hittade några av men jag kommer inte att länka eller rekommendera här.

Denna webbplats erbjuder 5e kortmallar, som jag har " t försökte, men de ser ganska bra ut om du är villig att göra jobbet att fylla i. Alternativt skulle det inte vara för svårt att skapa din egen mycket grundläggande mall på liknande sätt - det kan inte se så söt ut, men det är gratis.

Det här är otroligt fult (jag är inte en grafisk formgivare), men det tog mig mindre än 5 minuter att göra och kosta mig ingenting. Om du redan tittar på att fylla i dina kort, är det verkligen inte så mycket extra arbete.

Elleromduvillhadetbraochhatillgängligaresurser,kanduskona4eströmkorten(exempelnedan).Beroendepåhurdugördettardetlitetidmenåtminstoneinitialt.

    
svaret ges 26.01.2015 01:11
3

Power2ool är en anpassad produkt-, kraft- och monsterkortgenerator för 4e som fungerar perfekt för detta

Sedan playtestet har jag använt Power2ool för att skapa 4e-typ strömkort för stava samt postkort för loot och monster kort medan GMing 5: e upplagan. Jag återskapade i grunden allt i startpaketet med power2ool medan du körde det för en grupp vänner. Power2ool är 100 procent gratis, registrering är snabb och systemet är enkelt att använda och formaterar automatiskt en grupp kort du väljer för att passa sidor när du skickar dem för att skriva ut.

    
svaret ges 26.01.2015 06:17
0

Jag skapade denna stavningskortbyggare för en tid sedan för min grupp. Du kan välja och välja vad du ska skriva ut. Men du måste använda IE11 för att skriva ut dem.

    
svaret ges 01.11.2015 15:22