Är borgmästaren medveten om att hon är den onda drottningen i en gång i taget?

11

Jag har just avslutat med att titta på episod 12 i säsong 1 av Once Upon a Time . Som sagt av Henry i början av serien har allas minnen blivit raderade, inklusive borgmästarens. Men borgmästaren är tydligt medveten om att hon är den onde drottningen efter att ha tagit jägarens hjärta från sin låd och krossat den.

Men senare ber hon herr Gold att berätta sitt riktiga namn, även om det är visat att hon kände sitt namn när hon var den onda drottningen. Betydar detta att hon känner sanningen, men några av hennes minnen är dimmiga i motsats till att de helt raderas som alla andra?

    
uppsättning Cindy Jayakumar 28.10.2012 19:35

3 svar

20

Till frågetiteln, ja. Regina behåller alla sina minnen.

På frågan i kroppen, nej, hennes minnen är inte dimmiga. Regina är den som kastar förbannelsen; ur hennes synvinkel ska hon vara den enda som känner till sin sanna identitet.

På grund av Mr Golds handlingar i tidigare avsnitt hade Regina blivit misstänkt att han faktiskt kunde veta vem han verkligen är. Hon var tvungen att uttrycka det noggrant så att om Guld inte visste att han var Rumplestiltskin, skulle han inte tro att Regina blev galen. Men om han visste, skulle han svara som sådan och bekräfta hennes misstankar som han kom ihåg.

    
svaret ges 28.10.2012 20:12
-1

I S03E09 (Save Henry) visas att efter att ha adopterat Henry upptäckte Regina att hans mamma var frälsaren,

and she created and drank a memory potion to forget that he was the son of the savior, as she had grown attatched to him, but did not want to be associated with the savior in any way.

    
svaret ges 23.02.2016 06:45
-4

Regina glömde vad som hände, så hon frågar Mr.Gold vad hans riktiga namn var.

    
svaret ges 17.06.2015 02:23