How kan Jaylah gömma det här föremålet?

20

I Star Trek: Härifrån har Jaylah dolt USS Franklin från Krall och hans kompisar med någon form av holo / ljus brytningskloppsteknik.

Hur kan det här fungera som

Krall and his buddies actually crash-landed that very ship themselves sometime earlier? Surely they remember where their ship crashed, and a ship doesn't just corrode away that quickly (evidently).

There is even a log recording of 'captain Krall' which seems to be recorded ON the ship AFTER it crashed, so it should be weird to them if the ship suddenly had disappeared.

Så hur kan Jaylah gömma skeppet?

    
uppsättning dennis_vok 25.07.2016 12:28

1 svar

15

Jag antar att Jaylah gömde USS Franklin inte bara för att dölja sin existens, utan att förklara att hon har spenderat hundratals arbetstimmar som försöker sätta tillbaka det i ett flyktigt tillstånd. Detta kan innehålla saker som kan ses från luften (skrovreparationer och så vidare).

Klockor skulle få det att se ut som om det hade försvunnit, men snarare än att misstänka en kappa, var den som var tidigare medveten av sin plats sannolikt att den instabila marken där den redan delvis var begravd , hade äntligen kollapsat och dolt resten av fartyget.

I kombination med Kralls uppenbara ointressen i fartyget och "fällorna" satte hon sig för att avskräcka från casualundersökningar från marken (antingen av Kralls män eller någon av de besättningar som han tog med sig kraschar ner till planets yta) och det gör att en ganska bra gömställe.

    
svaret ges 26.07.2016 21:02