Short-anslutning på LCC vid ICN

8

Jag planerar att resa med persika från Kix för att komma Incheon klockan 09:35 och fånga Vietjet-flyg avgår Incheon klockan 11:40.
Jag har ingen incheckning av bagage. Är det genomförbart?

    
uppsättning Aljunid G 18.05.2016 17:17

1 svar

10

Det är möjligt att göra en airside-transit på Incheon flygplats vilket är snabbt och du kan göra det på separata biljetter. Vietjet har inte ett transitdisk där så långt jag vet, men de erbjuder webb checkin för ICN-avgångar så att du borde kunna få ett boardingkort. Båda flygbolagen använder satellitterminalen där det är möjligt att gå igenom transitäkerheten utan att ta tåget till huvudterminalen, men se till att det inte görs av misstag. Du måste visa ditt boardingkort eller bokning vid säkerhetscheckpunkten. Transit upplevelse är ganska smidig och du har gott om tid.

Om du behöver gå genom invandring verkar det fortfarande genomförbart om flygningen är i tid men riskabelt. Jag väntade i linje i mer än 60 minuter där och du måste ta tåget mellan terminalerna som tar upp till 15 minuter varje väg. Eftersom du inte har kontrollerat bagge finns det ingen anledning att använda den rutten.

    
svaret ges 18.05.2016 18:48