Vaniqa hårborttagningskräm: information och granskning

Om du lider av det oönskade eller överdrivna håret i ansiktet vet du att det kan vara extremt oroande. Istället för att visa dig själv för världen, besatt av håret i ditt ansikte och om människor tittar på det. Det finns många olika lösningar för att bli av med oönskat ansiktshår inklusive receptkräm Vaniqa. Fortsätt läsa för att lära dig allt om denna unika lösning för alltför ansiktshår.

Hur fungerar vaniqa?

Vaniqa är en behandling för kvinnor med oönskat ansiktshår. Även om det är en kräm, är det inte en hårborttagningskräm som en hårborttagningskräm som den välkända produkten Nair. Vaniqa fungerar genom att blockera det enzym som din kropp behöver för att producera hår. Således kommer håret att växa över tid och med fortsatt användning.

Var kan du köpa vaniqa?

Vaniqa är receptbelagt läkemedel som en läkare måste ordinera för dig. Anledningen är att överdrivet ansiktshår kan orsakas av ett medicinskt tillstånd så att du måste vara under en läkares övervakning för att behandla det. När du har fått ett recept kan du fylla det på vilket apotek som helst.

Jag har ljus hud; kommer det att fungera för mig?

Vaniqa kan användas på vilken hudton och vilken etnicitet som helst. Observera att om du gör laserbehandlingar har det visat sig bidra till att öka framgångsgraden för laserhårborttagning om du använder krämen samtidigt som du gör behandlingarna. Det är mer än bra att använda grädden samtidigt.

Okej - men fungerar det verkligen?

Vaniqa är inte en behandlingsprodukt över natten. Resultaten ses efter 8 veckor eller mer. Detta beror på att hår växer i cykler och du behandlar håret som ännu inte växer, inte håret som för närvarande finns i ditt ansikte. Detta är inte en kräm för att ta bort håret som redan finns, så håret som för närvarande finns i ditt ansikte måste tas bort via dina vanliga hårborttagningsalternativ som vaxning, pincett eller trådning.

Enligt de studier som Vaniqa släppte var framgångsgraden följande: Efter 24 veckors användning av Vaniqa var 5% nästan hårfria, 27% hade en markant förbättring, 26% hade en viss förbättring och 42% hade ingen förbättring / sämre / saknad . Du kan se exakt papper som följer med receptet på Vaniqas webbplats.

Hur länge måste jag använda den?

Vaniqa är en pågående behandlingsprodukt. Det fungerar så länge du använder det. Deras prövningar visade att efter 8 veckors lediga produkt återvände ansiktshåret till det som det var innan krämen användes.

Finns det biverkningar?

Milda biverkningar har visats hos en liten andel människor. Dessa effekter inkluderar akne, stickningar, sveda och rodnad. Men enligt tillverkarna av Vaniqa slutade i studien ovan bara 2% av människorna att använda Vaniqa på grund av biverkningarna.

Kan män använda det?

Vaniqa är endast för kvinnor och endast för ansiktshår. Använd inte denna produkt någon annanstans än de områden som den har ansetts säkra att använda.

Är det dyrt?

Ja. Även om din försäkring kan hjälpa kan den inte heller täckas. Vi betalade 126 dollar för ett 30 gram rör.

Några extra anteckningar

Jag har blivit förbannad med oönskat ansiktshår. Jag testade elektrolys för några år sedan, men smärtan var bara för mycket för mig. Jag är en rödhårig med mycket ljus hud och hår med inte mycket pigment, så laserhårborttagning var aldrig ett alternativ för mig. Jag har mycket känslig hud och att vaxa överläppen är bara så intensivt smärtsamt att jag skulle ge allt för att inte behöva göra det igen. Och med vad som helst menar jag att betala $ 100 för en månad + behandling. Evigt.