Nej nej! 8800 recension – kvinnlig ansikts- och kroppshårborttagning

Nej! Nej! 8800-serien är en hårborttagningsprodukt som kallar sin teknik Thermicon ™ som använder värme för att sjunga håret under huden. Det är lite annorlunda än deras klassiska modell eftersom den kan användas i ansiktet. Och förutom bröstet och könsorganen kan det användas på kroppen. Se produktens profil för mer information.

Fördelar

  • Batteriet räcker länge
  • Lätt att hålla och bära

Nackdelar

  • Brinnande hårlukt
  • Buffert släpper inte ut grovt hår
  • Knepigt att använda över ansiktskurvor

Beskrivning

  • Tillverkare: Radiancy
  • Användning: Gör håret mindre märkbart i ansiktet eller kroppen
  • Alternativ: Olika färger
  • Basic Kit Innehåller: Nej nej! Hår, två termikomspetsar (en bred, en smal), en buffert, rengöringsborste, laddare, snabbguide och användarhandbok på CD

guide översyn

Denna testning görs av min vän som vi kallar "Montana". Som många kvinnor har hon kämpat med märkbart ansiktshår, en del grovt. Rakning har varit hennes valmetod eftersom hon har funnit att det är det enklaste sättet att ta bort hår på hakan, överläppen, kinderna, käken och överhalsen.

komma igång

Håret måste vara cirka en till tre mm (stubblängd) och huden ren och torr. Enheten glider över huden och ljuset ska förbli blått på skärmen utan att flimra. Ett rött ljus kommer att dyka upp om det inte rör sig på rätt sätt.

glidande

När hon testade det för första gången användes hennes arm för att träna och hon fick den att röra sig bra med det blå ljuset tänt. Men i ansiktet fann hon det svårare eftersom ljuset fortsatte att flimra. Det var svårt att navigera över ansiktet, särskilt huden ovanför läppen och hakan.

Efter att ha använt enheten i åtta gånger började hon verkligen få ner rätt glidrörelse och det blå ljuset förblev tänt. Hon gillade verkligen ljusdisplayfunktionen, så hon visste när det gick rätt och när det inte var.

smärta och lukt

Montana sa att det aldrig var smärtsamt och hon kände inte värmen först. Efter åttonde gången när hon fick glidrörelsen ner började hon känna lite värme. Ibland fick hon lite rodnad, men det var aldrig ont eller ont. Två gånger fångades ett område ovanför hennes läpp och det lämnade ett märke som varade i ungefär en vecka som såg ut som en brännskada.

Lukten av brinnande hår är ett gott tecken, företaget säger att det gör sitt jobb. Hon upplevde detta och erkände att stanken var konstig och svår att vänja sig vid.

bufferten

Efter att ha använt nej! Nej! en buffert som ingår i satsen kan användas för att ta lite längd på håret. Men hon tyckte att det inte gjorde något för hennes ansiktshår och i princip var värdelöst, hon var fortfarande tvungen att raka sig efteråt. Men hon buffade fortfarande bort för att hålla jämna steg med de steg hon skulle göra för att testa produkten.

Nej nej! slät

Efter att ha använt enheten varje gång företaget rekommenderar att deras nej! Nej! Smooth Skin Care After Treatment Cream eller annan lotion som inte innehåller alkohol appliceras. Denna kräm ingår inte i baspaketet och innehåller en ingrediens gjord för att bromsa hårväxten. Krämen stak Montana, särskilt de första parapplikationerna. Men på plussidan tyckte hon att det luktade fantastiskt.

tid tagen

När hon väl fick det riktigt, var enheten väldigt snabb att använda. Att använda den på kinderna, hakan, käken, läppen och övre nacken tog ungefär fem minuter. Hon sa att rörelsen och tidpunkten liknar hur lång tid det tar att använda en rakhyvel.

resultat

Efter fyra till sex veckors användning två till tre gånger per vecka kan resultaten ses. Det blir inte av med håret. Företaget påpekar att "det kommer att bli tunnare och finare." De förklarar också att det kommer att fungera på tjockt hår, men det kan ta mer än fyra till sex veckor att märka förändringar.

Efter den elfte sessionen märkte hon att håret verkade se vitt ut. När du använder enheten två gånger i veckan i sex veckor och applicerar efterbehandlingskrämen varje gång märkte Montana en liten skillnad. Hon förklarar, ”Hår verkar inte vara mindre tjockt, men verkar inte komma in lika snabbt. Jag rakar fortfarande. ”

Följande vecka hoppade hon över en dag rakning så att hon kunde se några skillnader tydligare. Håret verkade mindre något mindre märkbart på något sätt än innan man började använda nej! Nej! men hon kunde inte exakt fastställa varför. Det kan ha varit lättare eftersom det fortfarande kände samma tjocklek när hon borstade över den med tummen.

håll dig uppdaterad

Jag håller dig uppdaterad om hennes framsteg och uppdaterar den här biten. Vi är inte säkra på om det är så bra som det kommer att bli, eller om det kommer att bli mer förändring till mindre märkbar eftersom en del av hennes ansiktshår är tjockt.

ett års uppdatering

Montana har fortsatt att använda nej! Nej! i över ett år nu, var som helst från två till fyra gånger i veckan. Under den tiden har hon fångat läppen två gånger till när hon har bråttom, men inte nyligen eftersom hon säger att hon verkligen har blivit proffs med det.

Hon slutade använda grädden. Det verkade inte finnas någon skillnad i att minska håret om hon använde det eller inte.

Vi har gett det mycket tid att se om det kommer att förbättras under sexveckorsgränsen. Håret verkar mindre märkbart och kanske lite finare än innan du använde nej! Nej !. För det mesta tycker hon att det är mindre märkbart eftersom håret är ljusare. Men hon har inte hittat att resultaten har förbättrats sedan senaste incheckningen vid sex veckor, men det har fortsatt att vara detsamma.

Montana älskar att det är lika snabbt och enkelt som rakning. Hon önskade verkligen att det fanns mycket bättre resultat. När jag frågade om hon tyckte att det var värt det sa hon att hon kanske skulle betala $ 20 - $ 50 för det, men inte någonstans nära $ 300 utan att få någon större hårminskning.

Jämföra priser

Offentliggörande: Granskningsprover tillhandahölls av tillverkaren. För mer information, se vår etikpolicy.

Se även: Hur man tar bort kvinnors ansiktshår