De 10 galnaste glenn beck-citaten genom tiderna

 1. "Den här presidenten tror jag har utsatt sig om och om igen som en kille som har ett djupt sittande hat mot vita människor eller den vita kulturen .... Jag säger inte att han inte gillar vita människor, jag säger han har ett problem. Den här killen är, tror jag, rasist. " –Om president Obama, som utlöste en annonsörsflykt från sin FOX News-show, 28 juli 2009 (Källa)
 2. "Jag funderar på att döda Michael Moore och undrar om jag själv kunde döda honom, eller om jag skulle behöva anställa någon för att göra det ... Nej, jag tror att jag kunde. Jag tror att han kunde titta mig i ögat, vet du, och jag kunde bara kväva livet. Är det fel? Jag slutade bära mitt Vad skulle Jesus - band - göra, och jag har tappat all känsla för rätt och fel nu. Jag brukade kunna säga, "Ja, jag skulle döda Michael Moore," och sedan skulle jag se det lilla bandet: Vad skulle Jesus göra? Och då skulle jag inse, "Åh, du skulle inte döda Michael Moore ... Eller åtminstone skulle du inte kväva honom ihjäl. ' Och du vet, ja, jag är inte säker. " - som svar på frågan "Vad skulle folk göra för 50 miljoner dollar?", "The Glenn Beck-programmet", 17 maj 2005 (Källa)
 3. "När jag ser en familj från 9/11 offer på tv, eller vad som helst, är jag precis som," Åh käft ", jag är så trött på dem eftersom de alltid klagar." - "The Glenn Beck Program", 9 september 2005 (Källa)
 4. "De enda [Katrina-offren] vi ser på TV är skräp." - "The Glenn Beck Program", 9 september 2005 (Källa)
 5. "Jag tror att det finns en handfull människor som hatar Amerika. Tyvärr för dem förlorar många av dem sina hem i en skogsbrand idag." –Om varför människor som tappade sina hem i skogsbränder i Kalifornien fick det att komma, "The Glenn Beck Program", 22 oktober 2007 (Källa)
 6. "Jag har varit nervös för den här intervjun med dig, för vad jag känner för att säga är:" Sir, bevisa för mig att du inte arbetar med våra fiender ... Och jag vet att du inte är det. Jag anklagar dig inte att vara en fiende, men det är så jag känner mig, och jag tror att många amerikaner kommer att känna så. " –Interviewing Rep. Keith Ellison (D-MN), den första muslimska amerikanska kongressledamoten, Glen Beck's show på CNN: s Headline News, 14 november 2006 (Källa)
 7. "Al Gore kommer inte att samla judar och utrota dem. Det är dock samma taktik. Målet är annorlunda. Målet är globalisering ... Och du måste tysta alla avvikande röster. Det är vad Hitler gjorde. Det är vad Al Gore, FN och alla på den globala uppvärmningsvagnen [gör]. " - "The Glenn Beck Program", 1 maj 2007 (Källa)
 8. "Så här har du Barack Obama som går in och spenderar pengarna på embryonala stamcellsforskning ... Eugenik. Om du inte vet vad Eugenics ledde oss till: den slutliga lösningen. En mästerskapslopp! En perfekt person ... .. De saker som vi står inför är helt skrämmande. " - "The Glenn Beck Program", 9 mars 2009 (Källa)
 9. "Du har konstverk av Mussolini där, här i New York på Rockefeller Plaza." - Analysera konstverket som dekorerar Rockefeller Plaza, som han sade innehöll en hammare och skär, visar Glenn Beck på FOX News Channel, 2 september 2009 (Källa)
 10. "OLIGARHY." –Tillåtet "oligarki" på krita ombord medan han hävdade att han hade dechiffrerat en hemlig kod som han sade var ett bevis på att president Obama försökte skapa en "Oligarhy", 27 augusti 2009, Glenn Beck-show på FOX News Channel

Bonus offert

"Du vet, vi har alla våra inre demoner. Jag för det första - jag kan inte prata för dig, men jag är när som helst på gränsen till moralisk kollaps. Det kan hända i slutet av showen." - "The Glenn Beck Program", 6 november 2006

Roliga citat om glenn beck

 • "Satans mentalt utmanade yngre bror." –Stephen King, skriver i "Entertainment Weekly" (Källa)
 • "Slutligen, en kille som säger vad människor som inte tänker tänker." –Jon Stewart, i "The Daily Show" (Källa)
 • "Bekvämheten i dagens mytiska homespun aw-shucks-TV-totalitär-Lonesome-Rhodes Glenn Beck är att han varje dag ger bort den väsentliga sanningen att han är en idiot." –Keith Olbermann, om "Countdown With Keith Olbermann" (Källa)
 • "Till och med de lädervingade skrikhuvudena på Fox News ser ut som intellektuella jättar bredvid den här bletande, välskötta Cassandra. Det är som om någon hittade en manisk, dömsprofeterande hobo i ett smörgåsbräda, rakade honom, sköt honom full av Zoloft och gav honom en föreställning." - Buffalo Beast, namngivning av Beck i sin årliga lista över de 50 mest avskyvärda människorna i Amerika